Welkom op de website van Borne Blijf Fit!

Borne Blijf Fit is de overkoepelde vereniging waarbinnen alle onderdelen die daarvan deel uitmaken hun sportactiviteiten kunnen uitvoeren (zie daarvoor bij onze sporten).

Wij vinden het fijn dat u de site bezoekt en kennis kunt nemen van onze vereniging en haar activiteiten.

Onderstaand filmpje, gemaakt door RTV Borne in samenwerking met de Bornsche Courant geeft een aardig beeld hoe het bij onze vereniging toegaat:

 

 

Verder treft u op deze pagina een aantal tegels aan met kleine foto’s, die verwijzen naar de afzonderlijke onderwerpen zoals Nieuws, FAQ (veel gestelde vragen) en Contact.

Gebruik en opbouw van de website

Op iedere pagina ziet u een  oranje menubalk. Door op een van de omschrijvingen te klikken komt u op de betreffende pagina van de site.

Op de homepage links in het kader wordt verwezen naar het actuele nieuws.

Als laatste is het onderwerp archief toegevoegd, waarin niet meer actuele onderwerpen zijn vastgelegd. Als u met de linkermuisknop op het fotootje klikt of icoontje klikt komt u op de betreffende pagina van de site.

Als u met de linkermuisknop op de fotootjes of icoontje klikt komt u op de betreffende pagina van de site.

De activiteiten van onze vereniging, met daarachter een uitgebreide toelichting op deze onderdelen vindt u onder het kopje “onze sporten” in de bovenbalk direct naast de titel “home page” van de site.

Hieronder een overzicht met een korte toelichting van de tegels  FAQ (veel gestelde vragen), Contact en archief.

9 contact Contact: hier staan alle formulieren waarmee u contact kunt opnemen met de vereniging. Ook staan daar formulieren voor aanmelden, opzeggen en ziekmelden.

8 FAQFAQ, oftewel veel gestelde vragen. De titel zegt het al. Zoals in de meeste verenigingen hebben ook onze leden vragen over diverse onderwerpen. Komen deze regelmatig bij het bestuur of leden van de klankbordgroep binnen, dan wordt er op deze pagina een artikel(tje) aan gewijd.

archief Het archief: In dit gedeelte ziet u en opsomming van artikelen die in het verleden op de site hebben gestaan. Het is niet mogelijk om alle artikelen hier weer te geven. Daarom hebben wij ons beperkt tot die artikelen die nog een zekere historische waarde hebben of nog in zekere mate nieuwswaarde hebben omdat ze van meer recente datum zijn.