Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 26 maart 2019 is Albert Bosklopper afgetreden als voorzitter van Borne Blijf Fit.

Seniorensport Borne Blijf Fit is opgericht toen de gemeente GALM wilde overdragen aan de leden. Albert is, samen met Henk Alblas, René Annink en Francisca Stijnenbosch, een van de trekkers geweest bij die oprichting. In de loop van de jaren zijn er, onder de bezielende leiding van Albert, diverse andere sporten toegevoegd. Ook is de naam gewijzigd in Borne Blijf Fit. Hoewel de doelgroep nog steeds senioren zijn, is er bij de integratie met DEV ook een aantal jongere speler bij de club gekomen, hetgeen de naamwijziging noodzakelijk maakte.

Website 4Vanwege de verdiensten van Albert heeft het bestuur een aanvraag ingediend om Albert te onderscheiden met het “Borns Bijtje”. De gemeente heeft dit verzoek voortvarend opgepakt en hoewel de aanvraag aan de late kant was is het toch gelukt en heeft wethouder Michel Kotteman tijdens de vergadering het bijtje bij Albert opgespeld.

Website 1               Website 2

De toespraak van Michel vind u hier.

Na Michel heeft ook Gemma Tenniglo, waar Albert vanaf de start van Borne Blijf Fit een zeer goede relatie mee heeft opgebouwd, nog enkele lovende woorden tot Albert gericht.

Website 3

Borne Blijf Fit zelf kon natuurlijk ook niet achterblijven en uit handen van de nieuwe voorzitter, Henk Alblas, ontving Albert een kunstwerk met de zeer toepasselijke naam “The sky is the limit”. Ook is Albert benoemd tot erelid van de vereniging.

Website 6       Website 5

Albert, namens alle leden, ontzettend bedankt voor wat jij voor Borne Blijf Fit hebt gedaan.