De vakantie is begonnen!

Afgelopen week was voor alle groepen de laatste sportweek voor de vakantie. Een aantal groepen heeft gewoon in de zaal gesport. Dit geldt voor de groepen die Badminton, Balans, Pilates, Dynamic Tennis, Gymnastiek en Volleybal beoefenen. Verder ook voor de 2 Blijf Fit groepen die in de Hooiberg en de Wensinkhof hun home hebben.

De Blijf Fit en Keep Fit groepen die wekelijks in ’t Wooldrik en in het Kulturhus bijeenkomen hadden traditiegetrouw in de laatste week voor de vakantie een buitenactiviteit

Op maandag zijn 3 groepen (31 personen: 1 van Blijf Fit en 2 van Keep Fit) bij ’t Maatveld geweest. Daar hebben ze genoten van koffie met krentenwegge en een partijtje midget golf.

Op dinsdag maakte de eerste groep (11 personen) een mooie fietstocht met als eindpunt Café Jachtlust om daar te lunchen. De tweede groep (13 personen) kwam bij elkaar in café De Ster, waar zij gezellig koffie met gebak en voor de liefhebber een sorbet namen.

Op woensdag vertrokken 2 groepen (18 personen) naar de klootschietbaan in Hertme en hebben daar een partij “klootgeschoten”, met als gezellige afsluiting koffie, koek en fruit en natuurlijk een kuiernat.

einde 2019 3          einde 2019 2

Op donderdag ondernamen 2 groepen (22 personen) een fietstocht met onderweg een verrassend bezoek aan galerie ’t Vossenveen bij Albergen, waar in de gezellige ruimte eerst koffie met huisgemaakte koek werd genuttigd. Daarna werden na uitleg van Jaap en Karel (bij de insiders bekend) alle kunstwerken bekeken.

Een geslaagde afsluiting van het sportseizoen. Natuurlijk is er – voor wie zich hebben aangemeld – nog het zomerprogramma.

We beginnen weer in de zaal in de laatste week van augustus, dus in de week van 26 tot 31 augustus.

 

Het bestuur en de docenten en trainers wensen iedereen een fijne vakantie.