Vakanties tot en met 31 december 2019

Hieronder het vakantieschema van de basisscholen in deze regio. Dit overzicht dient als een algemene oriëntatie; per sportonderdeel of per sportgroep kan hier een eigen invulling aan worden gegeven die in veel gevallen hierna ook wordt weergegeven.

 

Soort vakantie Startdatum Einddatum
 Krokusvakantie  16 februari 2019  24 februari 2019
 Meivakantie  22 april 2019  5 mei 2019
 Zomervakantie  13 juli 2019  25 augustus 2019
 Herfstvakantie  19 oktober 2019  27 oktober 2019
 Kerstvakantie  21 december 201  5 januari 2019

Feestdagen:

Een aantal van deze feestdagen vallen in de schoolvakanties. De volgende dagen niet. Dan kan er dus niet worden gesport en zijn de sporthallen en gymnastiekzalen voor ons niet beschikbaar.

Deze dagen zijn:

Tweede Paasdag            :    Maandag 22 april 2019
Hemelvaartsdag            :      Donderdag 30 mei 2019
Tweede Pinksterdag     :      Maandag 10 juni 2019

 

En nu de vakanties per onderdeel

 

 BORNE BLIJF FIT

 • Borne Blijf Fit sport wel tijdens de herfstvakantie en de krokusvakantie. Voor het overige geldt het schema boven aan deze pagina. De sporturen lopen in 2019 door tot en met week 27 (5 juli 2019). Week 28 kan dan worden gebruikt voor een door de groep zelf te bepalen activiteit.

 

KEEP FIT

 •  Ook Keep Fit sport wel tijdens de herfstvakantie en de krokusvakantie. Voor het overige geldt het schema boven aan deze pagina en de opmerkingen die bij Blijf Fit zijn geplaatst.

 

DYNAMIC TENNIS

 • Voor Dynamic  Tennis geldt dat de Goede Vrijdag in principe gewoon gesport kan worden door hen die dat willen.
 • De leden van Dynamic Tennis mogen zelf beslissen of zij tijdens de andere vakanties, zoals de kerst- en meivakantie, met uitzondering van de grote vakantie, wel of niet willen tennissen. Hierbij geldt wel dat de meerderheid moet willen sporten. Dit laatste uit kostenoverweging.
 • Er wordt wel gesport tijdens de herfstvakantie en de krokusvakantie.
 • Eens per jaar en wel in verband met koningsdag kan er niet worden gesport vanwege het feit dat de Bornse scholen dan over het hele Wooldrikcomplex kunnen beschikken . Dan worden de Koningspelen gehouden.

  TOP FIT

 • De groepen van Top Fit, zowel voor wat betreft de gymnastiek als het volleybal sporten overeenkomstig het schema dat aan het begin van dit artikel is weergegeven.
 • De volleybalgroep van de woensdagavond traint in principe altijd met uitzondering van de zomervakantie van de scholen.

 

PILATES EN BALANS

 • Deze groepen sporten wel tijdens de herfstvakantie en de krokusvakantie. Voor het overige geldt het schema boven aan deze pagina.

 

BADMINTON FIT

 • Deze groep sport in principe altijd met uitzondering van de zomervakantie en op de erkende feestdagen die op Donderdag vallen (Hemelvaartsdag en soms een andere dag).

 

WALKING FOOTBALL

 • Dit onderdeel moet nog worden ingevuld.