Walking Football

Een deel van het team WALKING FOOTBALL van Borne Blijf Fit

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor ouderen nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten.

Walking Football Borne heeft zich aangesloten bij Borne Blijft Fit, op deze manier is het niet aan een Bornse voetbalclub gelieerd en wordt het bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht. Op dit moment zijn er van diverse verenigingen mensen aangesloten, die bijzonder enthousiast over deze vorm van voetbal zijn

Walking Football is onder gediplomeerd leiding  op de maandagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur. Op dit moment wordt er om de week bij BVV Borne en NEO gespeeld.

Informatie Bert Bosman 06-40974475 of mail bertbosman@ziggo.nl

Dankzij Walking Football kun jij ook ‘op leeftijd’ het spel genieten spelen.

Op 12 mei speelt een Nederlands team het WK Walking Football in het Engelse Bristol. Maandag 30 april was in het Olympisch Stadion een selectiedag om te kijken wie samen met oud-internationals Sjaak Swart, Dick Schoenaker, Wim Rijsbergen en Kees Kist de strijd aangaan.

Walking Football, helemaal thuis bij BORNE BLIJF FIT

Voor informatie, klik hieronder.

Hits: 159