Leerbedrijf

SENIORENSPORT WERD DOOR TOEVAL EEN GECERTIFICEERD LEERBEDRIJF

De onderstaande tekst hebben wij overgenomen van een artikel dat BORNE BOEIT op de website heeft geplaatst en is zo compleet dat we hier niets aan hebben toe te voegen.

Erkenning voor Borne Blijf Fit

Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling, maar wilde Borne Blijf Fit alleen maar positief reageren op een verzoek van het ROC, afdeling Sport, om een stagiaire te mogen plaatsen. Het gebeurde immers wel vaker dat er leerlingen van deze opleiding komen kijken naar wat seniorensport inhoudt. Ook vorig jaar is er al eens een ROC-stagiaire begeleid bij haar praktijkopleiding.

Na overleg met Sandra Nieuwenhuis, docente van Borne Blijf Fit , werd dus nu dezelfde weg bewandeld. Althans… dat was de bedoeling. Het duurde namelijk niet lang tot het bericht kwam dat er eerst een certificatie moest worden aangevraagd. Daarna kwam er nog eens een telefoontje dat men een aantal vragen had voor de docente én voor Albert Bosklopper, de voorzitter van de vereniging.

Toen beide partijen op 13 oktober om de tafel zaten om het verzoek af te ronden, vielen Sandra en Albert van de ene verbazing in de andere. Er moest een veelheid aan vragen worden beantwoord; zowel over de vereniging als over de lessen, de kwaliteit en de inhoud ervan. “De hele tijd heb ik niet begrepen wat dit zou gaan betekenen”, aldus de voorzitter. ”Tot het moment dat men zei dat we een stagiaire mogen begeleiden en dat Borne Blijf Fit zich vanaf nu een ‘erkend leerbedrijf’ mag noemen.”

Reden genoeg dus voor de vereniging om Sandra een groot compliment te geven. Afgelopen donderdag werd ze tijdens de les door 50 leden in het zonnetje gezet en met bloemen overladen.
Na afloop werd er samen een kop koffie gedronken en een lekkere koek gegeten.

Weergaven: 52